xe88 Restaurantgrup 2021 - Restaurante Barcelona
Resca

Les nostres cuines

Restaurant Grup és una empresa amb més de 25 anys en el món de la restauració o l'oci. El nostre objectiu és sòlid i el tenim ben clar: Oferir als nostres clients la màxima qualitat i professionalitat.

El nostre grup compta amb diferents unitats de negoci i cuines que es troben ubicats estratègicament en zones cèntriques de la ciutat de Barcelona i voltants. El nostre estil de cuina sempre intenta treballar amb productes frescos i de la millor qualitat possible. Partint d'un tipus de cuina tradicional, casolana i mediterrània.

Amb locals de més de 75 anys d'antiguitat com Bodega Joan on podreu gaudir de les millors tapes, carns i paelles de l'Eixample. A més a més com a penya Gamper podreu també veure tots els partits de futbol amb la millor companyia.

Clàssics de la Barceloneta com Pasa Tapas on menjar carn a la brasa i una gran varietat de tapes tradicionals en un espai de tota la vida. Cuina feta al moment i com fa vint anys.

La nostra marca Entre Tapes, locals íntims de barri on podeu prendre unes tapes casolanes mediterrànies amb clàssics de tota la vida. És una marca amb restaurants i bars distribuïts per tota la ciutat Condal.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra navegació. Si continues navegant vol dir que acceptes les nostres polítiques de seguretat de dades i cookies. Les quals pots llegir en detall aquí

Acceptar